POISON

29. května 2009 v 21:29 | zuz@.kiss(admin) |  další kapely.....
Poison je americká glam metalová skupina, největší popularitu získala v letech 1980-1990, působí dodnes.

Diskografie

  • Look What The Cat Dragged In (1986)
  • Open Up and Say...Ahh! (1988)
  • Flesh and Blood (1990)
  • Swallow This Live (1991)
  • Native Tongue (1993)
  • Crack a Smile...And More! (2000)
  • Power The People (2001)
  • Hollyweird (2002)
  • Poison 'D (2007)
 

1 člověk ohodnotil tento článek.

Anketa

KLIKNI PLS.... xD =o)

[ KLIK ]

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama